Supermontage

Keukenverkoop

Project

Informatie

De klant

Supermontage is een bedrijf dat gespecialiseerd is in keuken en badkamer inbouw. Hiernaast wilden ze graag doorgroeien tot keuken verkooppunt. Ze hebben ons benaderd om de online strategie te ontwikkelen.

Het project

Het doel van dit project is om de klant een volledige makeover te geven. Hier hebben we de huisstijl vernieuwd, en een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Keukenverkoop staat hier centraal.

Project

Resultaat

We hebben erg veel onderzoek gedaan omdat we niet wilden dat het er uit kwam te zien als een standaard keukenwebsite. We zijn uiteindelijk met een erg simpel ontwerp gekomen waardoor het project een volledig eigen draai kreeg. De klant was erg tevreden met het uiteindelijke resultaat. Het heeft een strakke maar professionele uitstraling.
Ontdek andere  projecten
Redlaser Clinic
Het doel van dit project is om de klantervaring zo goed mogelijk te maken. De klant moet op de website een afspraak kunnen inplannen voor de gewenste behandeling.
Shots by VJ
Het doel van deze website is om klanten te genereren en te gebruiken als portfolio. De website moest simpel in gebruik zijn en redelijk beknopt.