Redlaser Clinic

Een schoonheids kliniek

Project

Informatie

De klant

Redlaser clinic is een nieuw bedrijf, werkzaam in regio Rotterdam. Ze faciliteren schoonheidsbehandelingen, gefocusseerd op haren weglaseren, tanden bleken en hoofdhuid behandelingen.

Het project

Het doel van dit project is om de klantervaring zo goed mogelijk te maken. De klant moet op de website een afspraak kunnen inplannen voor de gewenste behandeling.

Project

Resultaat

Zelf zijn we geen fan van het gebruiken van zwart op een kliniek website. De klant stond er echter op en zag geen mogelijkheid voor onze voorstellen. in dat geval is de klant koning. Redlaser clinic kan gemakkelijk op de achterkant van hun website zelf diensten en medewerkers toevoegen, prijzen veranderen en blogposts maken. Daarnaast heeft elke medewerker een eigen agenda met daarin de afspraken die de klant op de website hebben gemaakt. In deze agenda kunnen ze ook telefonische afspraken invoeren, zodat deze tijdslots op de website niet meer beschikbaar zijn.

Tips & Tricks

Als de klant wat meer wil weten over de nabehandelingen, kan hij/zij op de blog vanalles vinden.

Afspraak inplannen

Dit is één van de drie locaties waar de klant een afspraak in kan plannen. Op andere locaties kunnen ze de medewerker kiezen, maar op de pagina van deze medewerker gaan we er vanuit dat een klant bij hem een afspraak wilt.
Ontdek andere  projecten
Shots by VJ
Het doel van deze website is om klanten te genereren en te gebruiken als portfolio. De website moest simpel in gebruik zijn en redelijk beknopt.
Pole Ignition
Het doel van dit project is om werk uit handen te nemen. De klant wil een volautomatisch ticketsysteem. Wegens een korte deadline hebben we besloten om de programmering voorrang te geven op het design.