Pole Ignition

Auto evenementen bedrijf

Project

Informatie

De klant

Pole Ignition is een startup auto evenementen bedrijf. Ze organiseren autoritten door heel Nederland. Het sloeg al snel goed aan, en er wordt steeds meer naamsbekendheid gemaakt.

Het project

Het doel van dit project is om werk uit handen te nemen. De klant wil een volautomatisch ticketsysteem. Wegens een korte deadline hebben we besloten om de programmering voorrang te geven op het design.

Project

Resultaat

De klant kan gemakkelijk zelf evenementen aanmaken en hier tickets voor ontwikkelen. De ticketpagina konden we helaas ivb met budget niet erg actueel ontwerpen. Gelukkig zijn ze al super blij dat ze niet meer alles via betaalverzoeken hoeven te regelen. Zodra de klant een ticket besteld krijgt deze een PDF in de mail met een QR code. Deze kunnen medewerkers van Pole Ignition op het evenement inchecken met een app op hun telefoon.

Tickets per mail

Zodra de klant een ticket heeft besteld krijgt hij per mail een QR code, met in de bijlage het volledige ticket om te printen.

Evenement listing

Om alle evenementen weer te kunnen geven hebben we deze listing ontworpen.
Ontdek andere  projecten
Redlaser Clinic
Het doel van dit project is om de klantervaring zo goed mogelijk te maken. De klant moet op de website een afspraak kunnen inplannen voor de gewenste behandeling.
Shots by VJ
Het doel van deze website is om klanten te genereren en te gebruiken als portfolio. De website moest simpel in gebruik zijn en redelijk beknopt.