Een collectie van projecten

Redlaser Clinic
Het doel van dit project is om de klantervaring zo goed mogelijk te maken. De klant moet op de website een afspraak kunnen inplannen voor de gewenste behandeling.
Shots by VJ
Het doel van deze website is om klanten te genereren en te gebruiken als portfolio. De website moest simpel in gebruik zijn en redelijk beknopt.
Pole Ignition
Het doel van dit project is om werk uit handen te nemen. De klant wil een volautomatisch ticketsysteem. Wegens een korte deadline hebben we besloten om de programmering voorrang te geven op het design.
TDA infra
Het was een low budget project, waar wij hebben geprobeerd het beste te kunnen ontwikkelen voor het budget. Een belangrijke wens van de klant was het gebruik van alleen letters.
Supermontage
Het doel van dit project is om de klant een volledige makeover te geven. Hier hebben we de huisstijl vernieuwd, en een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Keukenverkoop staat hier centraal.
Go Moto
Go Moto wil graag een interactieve webshop met een bijzondere layout. Het moet er echt uitspringen t.o.v. een standaard webshop. Daarnaast waren de kleurencode’s en lettertypes al bepaald door het bedrijf.