Over ons

over ons

Meer over ons

Wij bouwen merken, producten en websites.

TT Creative is een creatief bedrijf dat een toegewijde gebruikersinterface en gebruikerservaring maakt en een positieve verandering voor uw bedrijf bevordert met hoogwaardige visuele en technische oplossingen. We maken geweldige dingen voornamelijk in WordPress.

TT Creative is bereid om complexe en niet standaard situaties te ontwikkelen en je te ondersteunen waar nodig.

PHOTOSHOP
0%
WORDPRESS
0%
PRESENTATION
0%

Hoe werken we?

Onze workflow

Tijdens het eerste gedeelde van het project stellen we vooral veel vragen aan en praten we met de klant over wat hij precies voor ogen hebt. We willen een haarfijn beeld van wat hij wil, en nodig heeft. Alleen dan kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Wat gebruiken we?

Onze software

Veelgestelde vragen

Onze Antwoorden

Ja! We denken dat dit een van de punten is waardoor we ons onderscheid van andere mensen die websites verkopen. Omdat we de nieuwste software gebruiken, is het heel gemakkelijk om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s te bewerken. Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt.

Dit hangt erg van het project af. Over het algemeen starten we vanaf €1500. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door je eisen en wensen, het ontwerp en de functionaliteit. Laat ons weten wat je zoekt via het contactformulier of bel ons!

De klant zelf! wij bezitten niets van de website tenzij anders afgesproken. De klant kan volledige beheerdersrechten krijgen, en kan ons zelfs verwijderen als beheerder. De klant betaalt voor de website, dus het is zijn eigendom.

Dit hangt erg af van het project. Over het algemeen duurt het twee tot drie maanden tot een grote website volledig is afgerond. In de contracten verwerken wij altijd een planning waar we ons aan moeten houden. Is het een spoedopdracht? dan kan het in sommige gevallen binnen twee weken klaar zijn. Dit hangt af van het aantal revisies wat we moeten doen om een goed resultaat neer te. zetten.

THEY ARE ALL PROFESSIONALS

Meet Our Team

Contributz is a great decision for those who are familiar with complex financial and taxation issues. These guys not only helped me to resolve mine, but also showed me some directions how I can develop and expand my business.

skin1-about-team1.jpg

William Melanson

Chief Financier

William has built a reputation as a business innovator. He follows all the novelties and uses innovative tools.

skin1-about-team2.jpg

Dreama Leos

Risk Manager

Dreama is a Risk manager who uses her knowledge and skills to help clients to overcome crisis.

skin1-about-team3.jpg

Roberto Johnson

Legal Officer

When it comes to legal questions, we all call for Roberto. His experience and skills are extremely valuable and helpful.

Heb je nog wat vragen?

Bel ons!

Neem gerust contact op om meer te weten te komen over de diensten en voorstellen die we aan je kunnen doen.